Ibland är det ett måste få hjälp med datorn

Känner du att du har behov av hjälp med datorn? Om du behöver hjälp med datorn, så kan du med fördel vända dig till IT-fixarna. De har konsulter med lång erfarenhet. De erbjuder:

  • Datorhjälp
  • Support av IT-relaterad utrustning

Detta både i hemmet och på företaget. Bland annat kan de besöka privatpersoner, för att se till att all utrustning fungerar. De kan även komma till företag för att hjälpa till med IT-säkerheten eller för att hjälpa till med upphandling.

IT-fixarna kan ge IT-support till professionella användare på kontoret så väl som att de kan ge pensionärer och andra privatpersoner hjälp med datorn, tv eller mobilen. Även andra tjänster kring smarta produkter.

Har du behov av datorhjälp?

Ibland är det vissa saker som man inte klarar av själv när det gäller datorn eller kringtjänster. Det kan då vara skönt att få hjälp med datorn. Om du har behov av att fixa med ditt bredband, koppla upp wifi, eller annat med din dator, så kan IT-fixarna göra just det. De är experter på det mesta inom IT. De kan även hjälpa till kring din tv, din mobil, internet, röststyrning och mycket mer.

Hjälp med IT på företaget

Även företag kan ha behov av hjälp med sina datorer och sin IT. Detta är också något som IT-fixarna kan lösa. De har flera konsulter som kan ge support eller hjälpa er att välja rätt utrustning. Ni kan få hjälp på distans, så väl som att de kan komma ut på plats om det är i Göteborg med omnejd.