Inte bara ett tryckeri.

Kundcase

Mera fiber

Läs hela caset här

Inte bara ett tryckeri.

Kundcase

Mera fiber

Läs hela caset här

Samla in och få ut information:

Databastryck

Information

Information hämtas från exempelvis ett affärssystem och exporteras till en databasfil. Du gör ingenting (förutom att bestämma vilken information som skall tryckas, förstås).

Databashantering

Med våra smarta system skapar vi automatiskt tryckfärdiga pdf:er utifrån informationen på databasen. Ett klick, sedan är det klart.

Variabelprint

Allt trycks i vår HP Indigo. Snyggt, snabbt och smart. Vill du ha det på vattenbeständigt papper? Inga problem.

Distribution

När det är dags att skicka dina trycksaker ser vi självklart till att allt hamnar där det ska. När det ska.


Få högre uppmärksamhet och bättre resultat

CrossMedia och Variabeltryck

När vi säger variabeltryck (VDP) pratar vi om utskick som personifierats efter mottagaren. Varje människa är unik, likaså våra variabeltryck. Men låt oss snacka resultat istället. När 91 % av dina kunder öppnar adresserad post medan endast 11 % öppnar oadresserad, tänk då vad vi kan åstadkomma med en hel personanpassad katalog. Med ett personligt utskick ökar såväl uppmärksamheten, medvetandet och engagemanget som vinsten.

Varför inte testa att skapa resultat nästa gång. Kontakta oss så berättar vi mer.


Hur fungerar det?


Navii CrossMedia är en tjänst som gör det möjligt för dig att kommunicera individanpassade budskap i flera kanaler samtidigt. Med andra ord, varje kund får sitt eget unika utskick. Kombinationen är oslagbar.


Gör det enklare, för alla

Web-to-print

Web-to-print är en kärlekshistoria mellan två av de saker vi älskar mest i hela världen. Webb och Print. De förs samman i en tjänst som gör att du kan beställa och redigera tryckfärdigt marknadsföringsmaterial online. Vi skapar mallar för alla möjliga sorters tryck – visitkort, roll-ups, affischer, örngott, skokartonger – the sky is the limit. I din mall kan du sedan göra egna ändringar innan det skickas till tryck. Behöver vi säga att du sparar både tid och pengar? Samtidigt som du får utrymme att vara kreativ och kan göra snabba förändringar, utan att marknadschefen blir rasande för att du gått utanför den grafiska profilen? Ja, du fattar.

Vårt jobb är att göra ditt jobb enklare.


Vill du veta mer? Besök www.steem.se eller slå oss en signal så visar vi hur ditt liv kan bli enklare.

OM DU GILLAR DET DU SER,
MÅSTE VI TA ETT SNACK

SENASTE UPPDRAG