Lediga tjänster

Hur är det att jobba på Navii?

Vår verksamhet bygger på människor. Passionerade, ambitiösa människor. Därför är vår vision att samla de absolut bästa i branschen under ett och samma tak och ge dem förutsättningarna att bli ännu bättre.

Mellan jobb och jobb kommer lek. Vi gör gärna saker tillsammans, både på och utanför kontoret. Allt från att utforska Europas storstäder till att visa upp olika matlagningskunskaper eller tävla i pingis. Med oss får du vara beredd på att prata senaste designtrenderna och tekniska innovationer varvat med street-art och de senaste skivsläppen.


Bolaget grundades 2004 av Amir, Michael och Alex som tillsammans delade uppfattningen om att allt går att göra bättre. Vi insåg att trycksaker, även i sin enklaste form, består av fler processer som går att utveckla. Allt från den grafiska formen och variabla, unika budskap till att göra själva beställningen enklare för kunderna och göra produktionen så smidig som möjligt internt.

Vi hjälper våra kunder med allt från koncept, idé och design till tryck och webbutveckling. Naviis ledstjärna är aldrig kanalvalet eller produkten, utan fokus ligger alltid på det resultat våra kunder vill uppnå. Bakom våra värdeord “utmana” och “förändra” ligger en vilja av att i varje enskilt fall förstå våra kunders bakomliggande behov men också utmana nuvarande.

KONTORET

Västerås-kontoret ligger på Kopparbergsvägen 8. Nära stan och nära vattnet och naturen. Här har vi all produktion, ett pingisrum, kreativa rum och ett öppet, ibland högljutt kontorslandskap.

  • Pennfattning #1
  • Lilla mötet
  • Pingis
  • Fokus
  • Se & synas
 
 

WE ARE ALWAYS LOOKING FOR CREATIVE MINDS
TO HIRE OR TO COLLABORATE WITH
LET'S TALK IT OUT